Tervetuloa Kennel & Oriasema Musketeersiin!

Musketeers on iso hevos- ja koiratila keskellä ei mitään, tarkemmin sanottuna maaseudulla Isossa-Britanniassa. Tila tarjoaa hevosihmisille oriasemapalveluja, ja löytävätpä koiraihmisetkin täältä muutaman uroksen ihasteltavaksi.

Musketeersin orit ovat monipuolisia hevosia, ja jokainen niistä kilpailee vähintään neljässä lajissa. Yleispainotteiset orit kilpailevat koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Westernpainotteiset kilpailevat westernin lisäksi koulu-, este ja kenttäluokissa kapasiteettinsa mukaan. Askellajiratsastuspainotteiset orit kilpailevat askellajiluokissa sekä käyvät kokeilemassa helppoja koulu-, este- ja kenttäluokkia sekä mahdollisesti valjakkoajoakin. Painotuksella muu löytyvät muitakin lajeja kokeilleet orit (jotka löytyvät myös esim. yleispainotuksella etsittäessä).

Kaikki orit ovat tarjolla jalostukseen kaikenlaisille tammoille rodusta, painotuksesta tai suvun pituudesta riippumatta. Astutuspyyntöjä voi laittaa Keskusta-foorumille (14053), sähköpostilla (14053v@gmail.com) tai tälle sivulle kommenttina.

- 14053 :)

1 kommentti: